Emili Hormías

emilio-webgArquitecte, Universitat Politècnica de Catalunya (1992 – 1998). 

Professor UPC Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona. EPSEB – UPC    Assignatura “Patologia, recàlcul i diagnosi”

Col·laborador. Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona-UPC.

Assignatura “Habitatge i Cooperació” i “Tecnologies de baix cost per la cooperació” Co-director del Tallers anuals experimentals d’arquitectura sostenible a l’ETSAB (UPC).

Co-director amb les arquitectes Sandra Bestraten i Núria Vilarrubla del projecte de cooperació Educació per al Desenvolupament.

Activitats de caràcter professional com arquitecte. Co-autor dels projectes desenvolupats dins de Bestraten Hormias Arquitectura.

Organització general de projectes i direcció d’obra. Col·laboració amb l’arquitecte i  professor de l’Etsab Cèsar Díaz  en els projectes de rehabilitació que desenvolupa al barri de la Mina  (Sant Adrià de Besòs).  (2003-2005):

  • Dotació d’ascensors als blocs de la Mina Vella.
  • Projecte de rehabilitació integral dels habitatges i els serveis comunitaris de l’edifici ubicat al carrer Mart número 26 en el bloc denominat de la guàrdia civil al barri de la Mina.
  • Reforma dels 30 vestíbuls de la Mina Nova, segons el Pla de Transformació de la Mina.

Projectes de rehabilitació: arquitecte col·laborador del Servei del patrimoni arquitectònic local, Diputació de Barcelona.  (abril 2001- desembre 2002):

  • Projectes de col·laboració al Palau Güell de Barcelona, Diputació de Barcelona.
  • Aixecament de les façanes de l’edifici modernista de l’Ajuntament del Bruc.

Premis: Premi Arquitectura Catalana al Món, per al projecte Universitat de la Chiquitania. Pre-seleccionat com a finalista. Organitza: Col·legi d ’Arquitectes de Catalunya.

WhatsApp chat